Sinds 1975 is ons bedrijf een duurzame partner in alle soorten transport.

Opgestart door de heer P. Zeldenrust en zijn vrouw die beiden uit een schippersfamilie stammen, is deze binnenvaart onderneming met de tijd meegegroeid tot een economische en efficiŽnte vervoerder. (tip: Historie) Samen met de zonen Joh. Zeldenrust en J. Zeldenrust wordt er steeds gewerkt naar een kwalitatief beter en veiliger transport.

De fundatie van dit familiebedrijf is geworteld in het geloof in onze Here God. Dit kunt u ook terug vinden in de naamsvoering van onze schepen. Van 1975 tot 1987 werd de naam "Soli Deo Gloria" gevoerd, wat betekent "Alleen aan God de eer!". In 1987 werd het eerste schip met "Deo Gratias" als naam gevoerd. Dit betekent "Dank aan God", waarmee wij dus iedere dag onze dankbaarheid naar Hem uitspreken.

 Sinds 2008 zijn we met ons koppelverband Deo Gratias in de vaart, welke met recht het schip van de toekomst genoemd mag worden. Reeds beloond met een Green Award is het mogelijk om dankzij de relatief kleine afmetingen van de afzonderlijke schepen het vaargebied te vergroten van Friesland tot en met Basel, van Noord-Duitsland tot Brussel en ook Oost Europa richting de Zwarte Zee.

Gekoppeld zijn de schepen dankzij hun vormgeving met een groot tonnage zeer zuinig met oliŽn, met als positief gevolg een lage uitstoot van giftige gassen en een zeer kleine CO2 waarde per ton/km.

In mei 2012 hebben we luiken op beide schepen geplaatst, zodat we naast kolen, containers, zand en grind nu ook schone en droge ladingen kunnen vervoeren zoals granen, veevoer, papieren en alle andere bulkladingen die niet nat mogen worden. Hierbij werken wij volgens de internationale GMP+ certificering.

Kvb Deo Gratias is hiermee uw oplossing voor alle soorten internationaal bulktransport, waar Ďgroení vervoer en een milieubewuste toekomst hoog in het vaandel staan.

Voor een offerte: info@deogratias.eu of +31 655 883 608

 

                               Koppelverband Deo Gratias                                       Motorschip                                             Duwbak

183 x 11,45 x 3,6 m                                         99 x 11,45 x 3,6 m                            84 x 11,45 x 3,6 m

5630 ton                                                             2967 ton                                             2663 ton

6629 m3                                                              3348 m3                                              3281 m3